TRÄNINGSPROGRAM

PT online passar för dig som vill uppnå bästa möjliga resultat på distans! Vårt mål är att göra din upplevelse så personlig som möjligt även om kontakten med personliga tränaren sker online.INDIVIDUELL PERSONLIG TRÄNING

Innebär att träningsprogram samt kostscheman skräddarsys på basis av dig som kund. Du som kund kommer därför innan att besvara på en hel del frågor, vilket gör det möjligt för personliga tränaren att lägga upp tjänsterna på bästa möjliga vis för dig. Ditt kostschema anpassas efter just dig, dina mål samt daglig aktivitetsnivå och träningsprogrammen skräddarsys efter dina mål, erfarenheter och preferenser.


TRÄNINGSPROGRAMMEN

Skräddarsys efter dina mål, erfarenheter för träning samt dina egna önskemål. Beroende på huruvida du tränar hemma, på gym eller utomhus så anpassar vi träningsprogrammen efter det. Gå till fliken träningsprogram och priser HÄR för att läsa mer om de olika träningsprogrammen som erjuds online.


HUR GÅR DETTA TILL?


1. REGISTRERING

Du köper en utvald eller en kombination av PT online tjänster hos oss. Där fyller du i namn, mail samt tjänst.

2. INFORMATION FÖR PLANERING

En bekräftelse med länk till en ifyllnadsblankett skickas till dig via den mailen du använt vid beställningen. Blanketten skall fyllas i och då den är ifylld skall du trycka på knappen ”sänd” längst ner på sidan

3. UPPLÄGG

Din PT kommer att kontakta dig för eventuella frågor kring upplägget vid behov eller om den har fått all info den behöver via ifyllnadsblanketten kommer du att få din skräddarsydda PT tjänst.

4. LEVERANS OCH START

Sedan är det bara att köra igång med dag 1 då ni är redo!