TRÄNINGSPROGRAM OCH PRISER
​​​​​​​

GET STARTED

Pris 49 €


Get started är ett koncept för dig som vill komma igång med en ny hälsosammare livsstil. I detta program lär du dig hur du ska förhålla dig samt balansera träning och kost på ett hållbart och långsiktigt sätt. Programmet varar i fyra veckor, och i det ingår ett träningsprogram samt kort beskrivning hur du skall förhålla dig till kosten. Efter detta program rekommenderas att fortsätta ett av de övriga programmen som lämpar dig bäst för bästa resultat. Vad som ingår är bl.a. helkropps träningsprogram, intervallträning, cirkelträning, styrketräning, funktionell träning, stretchning, uppvärmning, kostrådgivning och tips samt information om kosttillskott..

Köp här

SLIMBODY

Pris 49 €


Detta program är för dig som vill gå ner i vikt och få en slankare och starkare kropp. Vi fokuserar på kosten, konditionsträning samt styrkeövningar som aktiverar flera stora muskelgrupper samtidigt; för bästa resultat. Vi skräddarsyr ett träningsprogram, och vi ger tips hur du ska förhålla dig till maten.

Inom träningsprogrammen kommer det med en kort kostrådgivning, var det beskrivs hur du ska förhålla dig till kosten under träningsprogrammet. För att uppnå bästa resultat, rekommenderas såklart att kombinera träningsprogrammet med ett individuellt kostschema.

Köp här


GET SHREDDED

Pris 49 €


Detta program är för dig som vill bygga mer muskler och få fram muskeldefinition! Du har kanske redan lite bakgrund inom gymträning, men känner att det är dags att ta det ta det ett steg längre. Programmet består av flera träningar i veckan, och är därför för dig som aktivt tränar på gym. Vi rekommenderar att du kombinerar get shredded med ett personligt kostprogram för att uppnå bästa resultat.

GET BIG

Pris 49 €


Är du ute efter att bygga muskler är detta ett program för dig. Detta program kräver att du redan har erfarenhet inom gymträning, för att med rätt teknik kunna belasta musklerna hårt. För dig som tränar programmet rekommenderas att du äter mera än vad du förbränner, så att muskeltillväxt kan garanteras. Vi rekommenderar att du kombinerar programmet med ett personligt kostprogram för att uppnå bästa resultat.SENIOR-FIT

Pris 49 €


Då du blir äldre blir leder och muskler stelare och muskelmassan minskar. Därför är det viktigt att jobba med att upprätthålla en god muskelkondition. I senior-fit fokuserar vi på upprätthållande och stärkande träning, samt förhållningen till en sund kost. Vi använder oss av övningar med egen kroppsvikt samt lätta vikter. Programmet innehåller även en kort beskrivning på hur du ska förhålla dig till din kost.

FIT AT HOME WHOLE BODY

Pris 29 €


Detta program är för dig som vill hålla dig i rörelse; men utan gym! Fit at home whole body är uppbyggt så att du tränar ett pass i veckan, och då tränas alla muskelgrupper. Du behöver inga redskap som hittas på gym utan vi använder oss av redskap som du har hemma, exempelvis stolar och ämbaren.

FIT AT HOME ADVANCED

Pris 49 €


Detta program är för dig som vill hålla dig i rörelse; men utan gym! I fit home advanced kommer du träna tre pass i veckan, och varje träning är varierande. Du behöver inte redskap som hittas på gym, utan vi använder oss av redskap som du har hemma.