TRÄNINGSPROGRAM
​​​​​​​

GET STARTED

Pris 19,90 €

”Get Started” är ett koncept för dig som vill komma i gång med en ny hälsosammare livsstil. I detta program lär du dig hur du ska förhålla dig samt balansera träning på ett hållbart och långsiktigt sätt. Programmet är ett 12 veckors program, varefter du kan fortsätta träna samma program eller inskaffa dig ett specificerat program som bäst lämpar sig för dig. De specifierade programmen erbjuder Excite och är utformade som ett ”fortsättningsprogram” för Get Started-programmet.


Vad som ingår i ”Get Started” är bl.a. träningsupplägget, intensiteten, belastningen, reps, vila, uppvärmning, nedvarvning, tips och själva träningsschemat.

GET BIG

Pris 19,90 €

Är du ute efter att bygga muskler är detta ett program för dig. Detta program kräver att du redan har erfarenhet inom gymträning, för att med rätt teknik kunna belasta musklerna hårt. Har du redan du börjat med ”Get Started ” programmet är detta program ett bra alternativ för att avancera då målet är att bygga muskler. Programmet är ett 12 veckors program, varefter du kan fortsätta träna samma program eller inskaffa dig ett specificerat program som bäst lämpar sig för dig.


I programmet ingår träningsupplägg, intensitet, belastning, reps, vila, underhållsträning, uppvärmning, nedvarvning, muskeltillväxt, specificerade tips och själva träningsprogrammet.
GET SHREDDED (COMING SOON)

Pris 19,90 €

Detta program är för dig som vill bygga mer muskler och få fram muskeldefinition! Du har kanske redan lite bakgrund inom gymträning, men känner att det är dags att ta det ta det ett steg längre. Detta program är även utformat som ett ”fortsättningsprogram” från Get Started-programmet som Excite erbjuder. Programmet är ett 12 veckors program, varefter du kan fortsätta träna samma program eller inskaffa dig ett specificerat program som bäst lämpar sig för dig.

Programmet består av flera träningar i veckan, och är därför för dig som aktivt tränar på gym. Vi rekommenderar att du kombinerar ”Get Shredded” med ett personligt kostschema för att uppnå bästa resultat

SLIMBODY (COMING SOON)

Pris 19,90 €

Detta program är för dig som vill gå ner i vikt och få en slankare och starkare kropp. Vi fokuserar på konditionsträning samt styrkeövningar som aktiverar flera stora muskelgrupper samtidigt; för bästa resultat. Vi ger även tips hur du ska förhålla dig till kosten. Detta program är även utformat som ett ”fortsättningsprogram” från Get Started-programmet som Excite erbjuder. Programmet är ett 12 veckors program, varefter du kan fortsätta träna samma program eller inskaffa dig ett specificerat program som bäst lämpar sig för dig.


För att uppnå bästa resultat, rekommenderas såklart att kombinera träningsprogrammet med ett individuellt kostschema.SENIOR-FIT (COMING SOON)

Pris 19,90 €


Då du blir äldre blir leder och muskler stelare och muskelmassan minskar. Därför är det viktigt att jobba med att upprätthålla en god muskelkondition. I senior-fit fokuserar vi på upprätthållande och stärkande träning, samt förhållningen till en sund kost. Vi använder oss av övningar med egen kroppsvikt samt lätta vikter. Programmet innehåller även en kort beskrivning på hur du ska förhålla dig till din kost.

FIT AT HOME WHOLE BODY (COMING SOON)

Pris 14,90 €


Detta program är för dig som vill hålla dig i rörelse; men utan gym! Fit at home whole body är uppbyggt så att du tränar ett pass i veckan, och då tränas alla muskelgrupper. Du behöver inga redskap som hittas på gym utan vi använder oss av redskap som du har hemma, exempelvis stolar och ämbaren.

FIT AT HOME ADVANCED (COMING SOON)

Pris 19,90 €


Detta program är för dig som vill hålla dig i rörelse; men utan gym! I fit home advanced kommer du träna tre pass i veckan, och varje träning är varierande. Du behöver inte redskap som hittas på gym, utan vi använder oss av redskap som du har hemma.