GRUPPTRÄNING

Gillar du att ha sällskap då du tränar eller någon som pushar på dig, är gruppträning något för dig! Dessutom kan ett roligt gruppträningspass vara uppfriskande omväxkling till din vanliga gymträning.
​​​​​​​
Det finns en mängd olika pass att välja emellan med olika fokus, allt från kondition, styrka, funktionell träning och avslappning. Ta en titt på de olika passen nedan, för att se vilket som passar dig bäst!LESMILLS BODYCOMBAT

BodyCombat är ett fartfyllt konditionspass som utvecklar såväl styrka som uthållighet. Programmen består av rörelser med inspiration från olika kamsporter liksom karate, boxning, taekwondo, muay thai och tai chi. Timmen bjuder således på kraftfulla rörelser där du övar på att slå, sparka och kämpa dig till en överlägsen kondition genom att enbart använda din egen kroppsvikt. Detta pass passar både nybörjare och vana deltagare, och under timmens gång erbjuder ledaren olika alternativ för att du som deltagare skall finna en nivå som passar dig.

LESMILLS BODYPUMP

BodyPump är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Passet är perfekt för både kvinnor och män som vill träna hela kroppen på en timme. BodyPump är enkelt och gör det lätt att komma igång och märka resultat. Träningen förbättrar hållfastheten i skelettet (motverkar benskörhet). Ger en känsla av att ha presterat något bra!​​​​​​​

LESMILLS BODYATTACK

BodyAttack är en aerobisk träningsform som utvecklar styrka och uthållighet. De energiska instruktörerna och den fartfyllda musiken motiverar deltagarna att uppnå sina mål - från helgträning till hard-core atlet! BodyAttack passar alla med medelmåttlig kondition. Eftersom rörelserna är enkla behöver du inte besitta en speciellt bra koordinationsförmåga. Övningen förbrukar massvis med kalorier och samtidigt tonar du upp och formar din kropp. BodyAttack - lämnar en häftig känsla!
FATBURNING

Fatburning timmen svettas vi till medryckande musik och förstärker hela kroppen. Vi använder också olika redskap, bl.a gummiband och hantlar. Träningen ger garanterad kaloriförbränning och trevlig samvaro. Den här timmen lönar sig att prova

TABATA​​​​​​​

Tabata är en form av högintensiv intervallträning, HIIT där du på kort tid kan uppnå väldigt stora träningsresultat. Träningsformen är smart upplagd då det blandas högintensiva övningar med korta vilor. Hela kroppen gås igenom. Varje träningsrunda innehåller 8 repetitioner (4 övningar) som utförs i 20sek och 10sek vila. Efter varje runda är det 1min vila.

SENIORJUMPA

Detta är ett pass främst ägnat män och kvinnor i åldern 65+. Dock lämpar sig träningen även den mer oerfarne motionären som känner att den behöver en mjukare start. Passets uppbyggnad kan variera, och fokus läggs främst på att stärka och upprätthålla den äldre personens balans och styrka så att denne har nytta av det i det vardagliga livet.


STEP IN SHAPE

En timme för alla, speciellt om du gillar pulshöjande, enkla och pigga serier på stepbrädet samt muskelträning med olika redskap!


GYM PASSET

Ett träningspass på gymmet med en av våra instruktörer. perfekt om du vill få lite inspiration till din träning eller annars bara känner att det är tråkigt att träna ensam på gymmet. Dessutom ett perfekt pass om du är intresserad att ta dig till gymmet, men är osäker på vad du ska göra!


CROSSTRAINING

Crosstraining är en funktionell och högintensiv träningsform med en blandning av kondition, styrka och koordination. Övningarna är utmanande och träningsupplägget varierar från gång till gång. ​​​​​​​