PERSONLIG TRÄNING


Grunden för personlig tränare är att utforma individuella träningsprogram enligt dina målsättningar. Dessa program går personliga tränaren igenom med dig, och tillsammans kommer ni överens om hur många träffar ni behöver beroende på träningsprogrammets omfattning. Det spelar ingen roll om du är nybörjare med träning och motion eller elitidrottare, oberoende utgångspunkt kan en personlig tränare hjälpa dig.

Om du inte vill träna själv erbjuder vi även PT duo, som innebär personlig träning för två personer.

Klicka nedan på knappen för att komma till vår nätbutik, där du kan köpa olika PT- helheter. Kolla produktbeskrivningen för närmare information om produkterna. När du köpt produkten kontaktar en av våra personliga tränare dig så fort som möjligt. Det går även bra att boka genom att skicka ett mail eller ringa oss i kundbetjäningen.
PERSONLIG TRÄNING ONLINE


Personlig träning går även att sköta på distans! Kanske du inte vill eller behöver träffa tränaren på plats, då är detta något för dig. Genom att fylla i frågeformuläret med information, kontaktar sedan tränaren dig och ni kommer överens om en lämplig träningshelhet. Du tränar, medan personliga tränaren finns tillgänglig för dig och stöttar dig i olika frågor!


Fyll i intresseblanketten för personlig träning online nedan om du är intresserad.

Tillsammans med en personlig tränare sätter vi målen för dig samt de verktyg du behöver för att uppnå dem!​​​​​​​