RIPSIENPIDENNYKSET

Klassiset ripsienpidennykset

Klassinen ripsienpidennys on tapa saada lisää pituutta ja tuuheutta omiin ripsiin. Klassisessa ripsienpidennyksessä liimataan irtoripsi omaan ripseen.

On olemassa eri pituuksia, paksuuksua ja taivutuksia. Käyn läpi kanssasi mitkä sopivat parhaiten sinun silmille ja ripsille, että saadan aikaiseksi paras mahdollinen lopputulos.

Tavoite on että heräät joka aamu ja tunnet itsesi laitetuksi heti herättyäsi!Miten kauan klassisten ripsienpidennysten laitto kestää?

Kun tehdään uusi setti niin aikaa menee noin 2-3 tuntia, riippuen paljonko ripsiä voidaan liimata sun omiin ripsiin. Huoltokäynti kestää noin 1-2 tuntia riippuen paljonko on tarvetta täyttää.Miten kauan ripset kestää?

Ripsien elinkaari on noin 2-3 kk kasvusta kunnes ripsi irtoaa. Miten kauan irtoripset kestää riippuu omien ripsien kasvusta. Suositus on että huolletaan ripset 3-4 viikon välein kun noin 40-50% omista ripsistä ovat irtoneet. On normaalia että 0-5 ripsiä irtoaa päivässä.


Pilaavatko ripsienpidennykset omat ripset?

Tarkan ja koulutetun ripsistylistin kanssa voit tuntea olosi turvalliseksi. Ripset kiinnitetään niihin ripsiin jotka eivät ole kasvuvaiheessa. On myös tärkeetä että pidetään ripset hyvin erossa toisistaan ja siksi ripsienpidennysten teko vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Asiakkaan omien ripsien laatu on tutkittava ennen ripsienpidennysten tekoa, ettei laiteta liian tuuheita ripsiä omiin ripsiin jotka eivät ole hyvässä kunnossa.

Voit pitää ripsienpidennyksiä vuosia, ja jos pieni vaurio olisi tapahtunut, niin omat ripset palautuvat nopeasti kun pidennykset poistetaan.


Syitä miksi ripsienpidennykset eivät ehkä kestä niin hyvin:

 • Et puhdista öljyttömällä pesuaineella ripset
 • Jotkut lääkkeet ja omega-3 rasvahapot voivat vaikuttaa
 • Kuukautiset
 • Hormonaaliset epätasapainot, vaihdevuodet, raskaus ja imetys
 • Ph tasapaino muuttuu
 • Jos käytät silmätippoja usein.
 • Liiallinen ripsien harjaus, riittää että harjaa ripset pesun jälkeen.F
 • Väärär puhdistusaineet tai kosmetiikka (öljyttömät puhdistusaineet ja meikit eivät vauriota ripsiliiman)
 • Kloori tai merivesi. Ei varsinaisesti ongelma suomessa mutta jos matkustaa ulkomaille.Elämäntapasi ja työsi voi vaikuttaa miten kauan ripset kestävät. Jos olet aktiivinen,hikoilet paljon tai työskentelet elintarviketeollisuudessa jossa on paljon höyryjä ja öljyä ripset voivat kestää huonommin.


Miten valmistautua ennen ripsienpidennystä:

 1. Pese pois meikki joten jää enemmän aikaa ripsienpidennykseen.
 2. Älä käytä vedenkestävää ripsaria pari päivää ennen pidennysaikaa. Muista myös että älä käytä paksuja ihovoiteita, seerumeita tai öljyjä 24h ennen varattua aikaa, kun ne voivat vaikuttaa ettei pidennykset ota kiinni omiin ripsiin. Tämä pätee myös ripsien värjäilyyn, lashliftiin ja kasvohoitoihin.
 3. Jos sinulla ei ole öljytöntä pesuainetta tule ajoissa hoitolaan.

Allergioita

Tavalliset oireet jos olet saanut allergisen reaktion ovat punotus, kutina tai turvonneet silmät. Jos saat allergisen reaktion poistan irtoripset veloituksetta.

Jos sinulla on silmätulehdus ripsienpidennyksiä ei pitäisi laittaa. Myös jos sinulla on siitepölyallergia kannattaa odottaa kunnes siitepölykausi on ohi.


Ripsien hoito:

 1. Päivittäinen pesu öljettymällä pesuaineella. Jos ripsiä pestään huonosti voit saada silmäluomen tulehdus. Rauhaset tuottavat rasvaa silmäluomella. Silmäluomet tukkoutuvat ja muodostavat epätasapainon jossa rauhaset ärtyyntyvät ja voivat muodostaa bekteereja. Silmät voivat silloin tuntua kuivilta ja silmaluomet voivat olla punaiset.
 2. Älä käytä vedenkestävää meikkiä. Yleensä meikinpoistoaineet jotka poistavat vedenkestävää meikkiä sisältävät öljyä.
 3. Ei sauaa toi solariumia 48 tuntiin pidennyslaiton jälkeen.
 4. Älä hiero silmiä.
 5. Älä vedä tai nypi pois ripset.
 6. Ei kuumia höyryjä tai ripsaria.