Treenaaminen


RYHMÄLIIKUNTA

Jos pidät liikkua seurassa ja tarvitset kannustusta, rymäliikunta on jotain sinulle! Hauska ryhmäliikuntatunti voi myös olla virkistävää vaihtelua normaaliin kuntosaliharjoitteluun.


Meiltä löydät laajan valikoiman ryhmäliikuntatuntja, joissa keskitytään eri treenimuotoihin mm. voima, rentoutuminen ja pulssin nosto. Lue eri tunneista alla, ja katso mikä sopii sinuelle parhaiten! Henkilökuntamme on paikalla sinua varten, joten jos sinulla on kysyttävää tunneista, ota yhteyttä vastaanottoon.PERSONAL TRAINING

Personal trainer laatii sinulle henkilökohtaisia treeniohjelmia sinun tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Personal trainer käy läpi ohjelmat kanssasi, ja yhdessä päätätte kuinka monta tapaamista tarvitsette, riippuen treeniohjelmasta. Ei ole väliä oletko aloittelija tai huippu urheilija, personal trainer voi auttaa sinua.

Tarjoamme myös PT duo jos et halua treenata yksin!

Personal trainer voi myös antaa sinulle ruokavalio ohjeita ja laatia sinulle ruokavalio ohjelman joka tukee sinun treeniä ja arkea. Tasapainoinen ruokavalio antaa paremmat tulokset treenin suhteen.

TREENIOHJELMAT

YRITYKSILLE

YKSITYISVARAUKSET

Kaveriporukka, yritysryhmä tai ydistys vailla tilaa? Meiltä voit varata kertatapahtuma tai säännöllinen varaus vain teitä varten.