RYHMÄLIIKUNTA

Jos pidät liikkua seurassa ja tarvitset kannustusta, rymäliikunta on jotain sinulle! Hauska ryhmäliikuntatunti voi myös olla virkistävää vaihtelua normaaliin kuntosaliharjoitteluun.


Meiltä löydät laajan valikoiman ryhmäliikuntatuntja, joissa keskitytään eri treenimuotoihin mm. voima, rentoutuminen ja pulssin nosto. Lue eri tunneista alla, ja katso mikä sopii sinuelle parhaiten! Henkilökuntamme on paikalla sinua varten, joten jos sinulla on kysyttävää tunneista, ota yhteyttä vastaanottoon.

Painamalla linkkiä alhaalla pääset ryhmäliikuntakalenteriin josta näet ryhmäliikunnan aikataulun.

LESMILLS BODYBALANCE

Kehon ja mielen joogasta inspiroitunut tunti! Tunti sopii kaikille, sillä tunnin aikana parannetaan liikkuvuutta.

LESMILLS BODYPUMP

BodyPump on haastavaa lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Tunti sopii sekä naisille että miehille, eli kaikille niille, jotka haluavat tehdä tunnissa koko kehon treenin. Koska BodyPump on yksinkertaista, pääset helposti alkuun. Tunnin tehokkuus taas takaa sen, että huomaa tulokset nopeasti. Lihakset vahvistuvat ja luusto (ehkäisee osteoporoosia). Keho on energisempi hyvän treenin jälkeen!

LESMILLS BODYATTACK

BodyAttack on aerobinen treenitunti, joka kehittää voimaa ja kestävyyttä. Energiset ohjaajat ja vauhdikas musiikki motivoivat osallistujia yltämään tavoitteisiinsa - viikonlopputreenaajasta hard-core atleetiksi! BodyAttack sopii kaikille, joilla on kohtuullinen kunto. Liikkeet ovat yksinkertaisia, joten sinulla ei tarvitse olla erityisen hyvä koordinaatiokyky. Kuluttaa paljon kaloreita ja kiinteyttää ja muokkaa kehoa! BodyAttack- jättää huikean tunteen!
FATBURNING

Fatburning tunnilla hikoillaan menevän musiikin tahdissa ja kiinteytetään koko kehoa, käyttäen välillä myös erilaisia välineitä mm. kuminauhoja, ja käsipainoja. Taattua kalorien kulutusta ja hauskaa yhdessäoloa. Tätä tuntia kannattaa kokeilla!

TABATA​​​​​​​

Tabata on eräänlainen korkea intensiteettinen intervallitreeni, HIIT jossa voit saavuttaa erittäin hyviä tuloksia lyhyessä ajassa. Treenimuoto on fiksusti suunniteltu korkea intensiteettisillä harjoituksilla lyhyillä tauoilla. Koko keho käydään läpi. Jokainen treenikierto sisältää 8 toistoa (4 harjoitusta) jotka suoritetaan 20 sek ja 10 sek tauko. Jokaisen kierron jälkeen 1 min tauko.

SENIORJUMPA

Seniorijumppa on ensisijaisesti yli 65-vuotiaille miehille ja naisille suunnattu treeni. Treeni soveltuu toki myös kokemattomammille kuntoilijoille, jotka kokevat tarvitsevansa pehmeämmän alun hajoitteluunsa. Teenin rakenne voi vaihdella ja fokus tavoite on pääsääntöisesti tasapainon ja voiman ylläpitämisessä niin, että siitä on hyötyä arjen toiminnoissa.


CYKLING

45-minuuttinen ohjattu pyöräily tunti hyvän musiikin tahtiin. Tunti sopii kaikentasoisille sillä voit itse säätää pyörän vastuksen tunnin aikana.


GYM PASSET

Gym Passet on treeni kuntosalilla ohjaajan kanssa. Tämä tunti on täydellinen jos haluat vähän inspiraatioa kuntosalitreeneihin tai muuten vaan tunnet että yksin treenaaminen salilla on tylsää. Lisäksi tämä on oiva mahdollisuus tutustua saliin!


CROSSTRAINING

Crosstraining on toiminnallinen korkean intensiteetin liikuntamuoto, jossa yhdistyvät kunto, voima sekä koordinaatio. Liikkeet ovat haastavia ja treenisessiot ovat vaihtelevia.