TREENIOHJELMAT


GET STARTED

Hinta 19,90 €


Get started on konsepti sinulle joka haluat saavuttaa terveellisemmät elämäntavat. Tässä ohjelmassa opit moten suhtautua treeniin ja ruokavalioon kestävällä tavalla. Ohjelma kestää neljä viikkoa, ja sisältää treeniohjelman sekä lyhyen kuvauksen miten sinun pitäisi suhtautua ruokavalioon. Tämän ohjelman jälkeen suosittelemme että jatkat uuden ohjelman parissa jotta saavutat parhaat tulokset.

Ohjelmaan sisältyy muun muassa kokovartalo treeniohjelma, HIIT-treenin, toiminnallinen harjoittelun, kietoharjoittelun, voimaharjoittelun, ruokavalio-neuvontaa, terveysvinkkejä sekä tietoa lisäravinteista.GET BIG

Hinta 19,90 €


Jos haluat rakentaa lihaksia toden teolla, tämä ohjelma on sinulle. Tämä ohjelma vaatii että sinulla on kokemusta kuntosaliharjoittelusta, jotta voit oikealla tekniikalla treenata lihaksia raskaasti. Suosittelemme tämän ohjelman aikana että syöt enemmän kun poltat, jotta lihaskasvu on taattu. Suosittelemme että ostat myös räätälöidyn ruoka-ohjelman jotta saavutat parhaat tulokset.SLIMBODY (COMING SOON)

Hinta 19,90 €


Tämä ohjelma on sinulle joka haluat pudottaa painoa sekä saada vahvemman kehon. Painopiste on ruokavaliossa, kuntoharjoittelussa sekä voimaharjoittelussa joka aktivoi monet isot lihakset jotta saavutetaan parhaan lopputuloksen. Räätälöimme sinulle treeniohjelman ja annamme sinulle vihjeitä miten suhtautua ruokavalioon.

Lyhyt ravintoneuvonta, jossa neuvomme miten suhtautua ruokavalioon treeniohjelman aikana. Parhaan tuloksen saat toki ravinto-ohjelmalla.

Suosittelemme että yhdistät Slimbodyn henkilökohtaisen ruokavalio-ohjelman kanssa jotta saat parhaan lopputuloksen.GET SHREDDED (COMING SOON)

Hinta 19,90 €


Tämä ohjelma on sinulle jotka haluat rakentaa lihaksia ja saada lihasnäkyvyyttä! Sinulla on ehkä jo vähän taustaa kuntosaliharjoittelusta, mutta haluat ottaa treenin seuraavalle tasolle. Suosittelemme että ostat myös räätälöidyn ruoka-ohjelman jotta saavutat parhaat tulokset.SENIOR-FIT (COMING SOON)

Hinta 19,90 €


Kun vanhenet nivelet ja lihakset jäykistyvät ja lihasmassa vähenee. Siksi on tärkeää ylläpitää hyvä lihaskunto. Senior-fitissa keskitytään ylläpitävään ja vahvistavaan treeniin. Ohjelma kestää kuusi viikkoa ja siihen sisältyy sinulle räätälöity treeniohjelma sekä lyhyt kuvaus miten suhtautua ruokavalioon.FIT AT HOME WHOLE BODY (COMING SOON)

Hinta 14,90 €


Tämä ohjelma on sinulle joka haluat pysyä liikkeessä; mutta ilman kuntosalia! Fit at home whole body:ssa treenaat yhden kokovartalotreenin viikosa, ja silloin kaikki lihasryhmät treenataan. Et tarvitse kuntosalivälineitä vaan käytetään välineitä jotka löytyvät kotoasi, kuten tuoleja ja ämpäreitä. Jos sinulla on välineitä kotona voit mainita ne lomakkeessa.FIT AT HOME ADVANCED (COMING SOON)

Hinta 19,90 €


Tämä ohjelma on sinulle joka haluat pysyä liikkeessä; mutta ilman kuntosalia! Fit at home advancedilla treenaat kolme kertaa viikossa ja joka treen on erilainen. Et tarvitse välineitä kuntosalilta! Jos sinulla on välineitä kotona voit mainita ne lomakkeessa.